AFYONKARAHİSAR / DİNAR - Dinar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi

Dinar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi

Fatih Mahallesi 1.TOKİ Sokak No2/1 İç Kapı No1/A Dinar / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Türkiye´nin geleceği için; günün teknolojisini kullanarak bilgilerini becerileriyle birleştirerek bilimsel çalışmalara yönelen, projeler üreten, takım çalışmasına yatkın, girişimci, yaratıcı, çok yönlü düşünen, sonuç kadar sürece önem veren, kendine güvenen, yeteneklerinin bilicinde ve insani değerlere sahip olan bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :TEKLİ
08.30-17.30
1. YABANCI DİL:İNGİLİZCE 2. YABANCI DİL:ALMANCA
İlçe merkezimize 3 km uzaklıktadır.
2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 9.sınıflara 68 öğrenci alınmıştır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 30 öğrenci üniversite programlarına yerleşmiştir.
Bilimsel Etkinlikler
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Tübitak Lise Öğrencileri Proje Yazma Yarışmasında bir öğrencimiz Konya Bölge Finallerine yükselmiştir.
Proje Çalışmaları
Tübitak Bilim Fuarına 22 proje ile başvurulmuştur. E-twinning proje çalışmaları kapsamında 3 proje gerçekleştirilmiştir.